суббота, 21 января 2012 г.

Думки

Всі ми у цьому житті шукаємо вигоду.Взаємну чи просто ,всеодно.Але ж ми шукаємо її , і з часом знаходимо,а тоді відриваємося наповну.Зараз хтось заперечить мені,і скаже щось типу"Ні,а як же дружба?а кохання? батьки також від нас нічого не вимагають взаміну на свою турботу".Це все досить весело,але кохана людина потребує взаємного кохання від вас,і отримує його ,батьки вимагають вас навчатися,і ви ,все ж таки,відплачуєте їм своєю увагою.Так заведено,але це і є та користь про яку я говорю."Я спілкуюся з тобою бо мені нудно ,я списую в тебе,а інколи пишу тобі домашню по англійській мові,ми тусуємося разом і всі це називають ДРУЖБОЮ..але ми просто користуємося одне-одним.І це нормально .Всеодно у кожного своє життя.І мабуть через декілька років ви і не згадаєте про мене,і про те що я зараз пишу,але ж користь завжди буде переслідувати вас.І мене.І залишається лише змиритися з цим,і насолоджуватися.Якщо це можна так назвати ;)

1 комментарий:

  1. До того часу доки хтось не заюзає тебе по повній і піде залишивши пустку...

    Всі люди по своєму єству егоїстичні мудаки і то лиш лицемірство коли вони кажуть що їм не потрібні профіти. Якщо твої батьки народжували тебе не думаючи про профіти - Значить вони залетіли. Якщо твій друг заводив тебе свого друга не думаючи про профіти - значить ви зустрілися дуже раптово і ця подія вас поєднала. В нормальній свіої ситуації людина завжди удмає про профіти. Основою егоїстичних суджень є а) Хтось же мені в старості стакан води подасть б) Друзі завжди допоможуть один одному в) Кохання це коли віддаєш все не вимагаючи нічого взамін... і багато іншої дурості. Люди звчикли що кожен кожному щось винен і кожен дуже неохоче розтається зі своїми профітами.

    Як взагалі можна похерити таку довгострокову інвестицію як дитина - це ж скільки клопоту з цим особистим рабом було, ти його годував нянчив навчав - а він отак взяв і пішов!? НЕБЛАГОДАРНА СКАТИНА!

    Щож... здраствуй Ночь Людміла, де кажеш тєбя насіло?

    ОтветитьУдалить