понедельник, 9 января 2012 г.

Буденна рутина

Пора би уже почати думати!Треба уже щось робити!
І от коли відкриваєш очі,звичайно так,з просоння, розплющуєш налите теплом віко і  вії ще зовсім  не приборкані реальністю ,крикливо запутуються в золотому волоссі,от саме в той момент хочеться жити.В голові ураганом носяться думки,губи видихаю сонне повітря.Починається щось нове.Воно народжується з відкриттям хочаб одного ока.Думка стрілою пронизує голову і руки відриваються від теплих обійм ліжка.Тіло ліниво прямує по холодному паркету,волосся ще досі не відійшло від сну,воно закубляне,тепле і пахне жовто-гарячими снами.Його хочеться торкнутись.Ти посміхаєшся новому дню.Простягаєш до нього свої руки,вдихаєш його порами своєї шкіри.Щастя народжується саме сьогодні.Адже ми всі знаємо,що завтра у нас немає ;)


2 комментария:

  1. О ні! Співає тобі новий ранок.
    Скрізь прочинене вікно, доринає холодне повітря спустошливого суму, осідаючи інієм на бровах.

    ПРОКИНСЯ! - Співає будильник і твоє тіло махає рукою в пошуках кнопки що вимкне набридливий шум. Мозок все ще не працює. Мозок ніколи не працює так рано, так рано коли ще навіть сонце не прокинулось - в сонця теж дзеленчить набридливий будильник і воно посилає тисячі тон сонячної радіації на його знищення...

    Вєєєє - промовляє твоє ітло на - Доброго ранку. Іде до ванної кімнати і рухами бризкає холодною водою намагаючи через обличчя і холод розбурхати мозок...

    Муууееее - промовляє твоє бездумне тіло уплітаючи вранічшньо засмажену яєчню чи зварену вівсяну кашу. Вдягаєтсья уі кудись поспішає.

    Щастя народуєтсья щодня але тобі про це байдуже. Ти не всміхаєшся новому дню - тобі безумовно похєр. Ти десь дам у складках сонного тіла лише починаєш позіхати в маршрутці - ЯКОГО ДІДЬКА!?

    Ти відкриваєш очі... І чому я знову вже десь тут а не там де маю бути? - Нове життя... фіг. Щодня одне і теж - і сонце каже - Задовбав цей день - скоріш би до вечора, а там ми з тобо втпємо - егеж чувак?

    ОтветитьУдалить
  2. Найкраще з останніх публікацій

    ОтветитьУдалить