пятница, 10 февраля 2012 г.

Сонце

Ти шукаєш сонце,на вершині якого згорає інакодумець.Яскраво палає його шкіра в червоних язиках полумья із запахом горілого попелу розсипається і розлітається за вітром.Сонце покривається  плямами людських тіл.

Коричневий павук розповзяється по контуру , він плете свою павутину в головах "чужих",і займає нейтральну позицію в експорті людскої плоті.Кров водоспадом бьє з щілин голови і пострілом лунає в скронях.

Інакодумці.Околиці здорового глузду в ізоляції.

Страшні дні коли павуки ідуть похиливши голови і не дивляться  у вічі тому чого можуть досягти.Повному гнобленню не піддаються.Каральні загони по їх знищенню запломбовані.Всі будуть спалені.

2 комментария:

  1. не треба мені тут диктувати умови здачі моїх інтересів в умовах тотального контролю свідомості!

    Ти думаєш павуки в головах чужих займають неутральну позицію? Ти думаєш вони похиливши голову ідуть не дивлячись у вічу того щоможуть досягти!?

    ЄБАНАВТОВТАЛІТАРІЗАЦІЯВСРАКУ! оСь що я хочу тобі сказати... а зі мною погодяться інші панове хедкраби. Ми іліта суспільного висмоктівання мозку кажемо тобі НІ - все нетак. І якщо ти ще раз будеш на нас наговорювати як на цих жахливих оболонок до якихми писмоктуємось. Ми подамо жалобу в міжкосмічний суд інстанційного правопорушення громадського міжнапланетарного інстанційнорго контролю і твої твори н ебьудуть інде публікуватись опісля РАЗПІДАРАШЕННЯ цієї планети....

    мурк... тож не ображайся.

    ОтветитьУдалить